Merhaba Burnim e Granim, phaaaa sa kalbellaku koka kur thojne grate gjylponen spaske ku me leshu ...thash me vete veq Kullerka po mungojka...ja edhe une me ne fund erdha dhe sic e don rendi pik se pari thashe te prezentona.. pra keshtu e nisa se ju shurdhova me ni prezentim te shkuret po e bitisi...............
Ja Pra vendosa edhe une mu prezentu, shyqyr qe shumica nuk e din se kush jam, se tybe me gisht ma bajn dhe thojn na erdhi Kullerka .
jam femer Nga Katundi, punoj dhe jetoj ne germany gjitheashtu edhe ketu ne katund, mjera une selake kam lind dhe katundare do te vdes ahahah
E dua Shume humorin, me pelqen te qeshi ,se te qeshurit e zgjat jeten,I duha gjuhet e huaj dhe mesoj dhe ma kap shpejt.
Jam pa_martumja : se tybe asnje her sjam martu veq qe jam grabit nje her ahahahah
Pra une jam qekjo qe jam, dhe nuk mundem me qen tjeter kush, harrova me shkrru i kam floket e gjata por ment te shkurta ahahaha
Ishalla me del kysmeti qetu se tybe ne enderr qeshtu kam pa RRnoft msiti i rri "Kompjuteri"
Emri: Kullerka
Mbiemrie Rrugaqi
Datlindja:QatEher kur korren Grunijet
VendElindja:N'Spital
Vendodhja:N'ShtEpi (prane pc-es pra)
Pesha:Bardh e kuq e trashe sa i polle stene
Gjatesia: plote shtepia robe
profesioni:Ni kallbellak e gjusme profesione
Ngjyra e syve: krejt po n'varet nga fjerrzat
Ngjyra e flokve:her t'bardha ,her t'zeza
Tybe s'di a harova nojsend se u lodha ma tu fol ,po hajt se nihemi apet veq niher sa per filim pak sa me u njofet keshtu qe n'paqa haru nojsend me pyetni:
Ju pershendes persemersisht te gjithe dhe se pari i deshiroj vetes argetim te kendshem pastaj edhe juve,.
Ja Pra vendosa edhe une mu prezentu, shyqyr qe shumica nuk e din se kush jam, se tybe me gisht ma bajn dhe thojn na erdhi Kullerka .
jam femer Nga Katundi, punoj dhe jetoj ne germany gjitheashtu edhe ketu ne katund, mjera une selake kam lind dhe katundare do te vdes ahahah
E dua Shume humorin, me pelqen te qeshi ,se te qeshurit e zgjat jeten,I duha gjuhet e huaj dhe mesoj dhe ma kap shpejt.
Jam pa_martumja : se tybe asnje her sjam martu veq qe jam grabit nje her ahahahah
Pra une jam qekjo qe jam, dhe nuk mundem me qen tjeter kush, harrova me shkrru i kam floket e gjata por ment te shkurta ahahaha
Ishalla me del kysmeti qetu se tybe ne enderr qeshtu kam pa RRnoft msiti i rri "Kompjuteri"
Emri: Kullerka
Mbiemrie Rrugaqi
Datlindja:QatEher kur korren Grunijet
VendElindja:N'Spital
Vendodhja:N'ShtEpi (prane pc-es pra)
Pesha:Bardh e kuq e trashe sa i polle stene
Gjatesia: plote shtepia robe
profesioni:Ni kallbellak e gjusme profesione
Ngjyra e syve: krejt po n'varet nga fjerrzat
Ngjyra e flokve:her t'bardha ,her t'zeza
Tybe s'di a harova nojsend se u lodha ma tu fol ,po hajt se nihemi apet veq niher sa per filim pak sa me u njofet keshtu qe n'paqa haru nojsend me pyetni:
Ju pershendes persemersisht te gjithe dhe se pari i deshiroj vetes argetim te kendshem pastaj edhe juve,.